Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zeeuwen vermaken zich prima in Genemuiden

Geplaatst op: 15 augustus 2017

Een Zeeuwse familie vermaakt zich prima op vakantie in Genemuiden. Ze verblijven sinds afgelopen weekeinde in de Pieper Horizon van de familie Spijker in de Pieperpolder en worden gevolgd door RTV Oost. Ook dinsdag gingen ze weer vrolijk door met vakantievieren.

“Het is hier geweldig”, vertelt de vader van het gezin bij een corsotent aan de Oppen Swolle. Ze helpen dinsdagmiddag namelijk Corsogroep Alliance mee bij de voorbereidingen op het corso van komende vrijdag. “We hebben nog nooit een corso gezien, hoewel we al een paar jaar zeggen dat we een keer naar Zundert willen. Heel leuk dat we hier nou mogen helpen.”

En dat na een ochtend in Genemuiden, want daar volgden ze een cursus bij Bij Sigrid. Afgelopen weekeinde voeren ze al mee met de Vijf Gebroeders. De uitzending staat gepland voor eind augustus.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500