Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hoofdrol voor Eenkhoorn in Tour de l’ Avenir

Geplaatst op: 18 augustus 2017

Pascal Eenkhoorn is uitstekend begonnen aan de Tour de ‘l Avenir. Hij maakte onderdeel uit van een kopgroep met veel grote mannen en vocht tot het laatst om de overwinning. Die ging uiteindelijk naar de Deen Asgren. De groep met Eenkhoorn werd in de laatste kilometer door het peloton bijgehaald. Eenkhoorn verloor vervolgens nog bijna drie minuten. “Ik stond stil door de kramp en ik rijd hier ook niet voor het klassement”, aldus de Genemuidenaar, die zich de komende dagen vaker wil laten zien.

De Tour de l’ Avenir is de belangrijkste koers voor amateurs en beschouwd als de Tour de France voor beloften. Eurosport zendt de wedstrijd live uit. Eenkhoorn gaat volgend jaar over naar de profs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500