Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fabriekstraat vanaf maandag vijf weken gesloten

Geplaatst op: 19 augustus 2017

Vanaf maandag is de Fabriekstraat gestremd vanwege wegwerkzaamheden. Het gaat om het wegdeel vanaf de Oosterkaai tot en met de kruising met de Klaas Benninkstraat. De stremming duurt, afhankelijk van de voortgang en de weersomstandigheden, circa vijf weken.

De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van een nieuwe fundering en het herstraten van de weg. Het werk wordt in aaneengesloten fases uitgevoerd, zodat niet het gehele werkgebied gelijktijdig wordt opengebroken. Tijdens de uitvoering is de Fabriekstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook de kruisingen van de Fabriekstraat/Achterstraat en Fabriekstraat/Klaas Benninkstraat zijn enkele dagen gestremd. De kruising Fabriekstraat/Burgemeester Ten Veldestraat blijft gewoon toegankelijk.

Bewoners van de Fabriekstraat en aangrenzende straten wordt verzocht om tijdens de uitvoering hun auto elders te parkeren.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500