Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw: de Genemusiment Quiz

Geplaatst op: 21 augustus 2017

Nieuw tijdens Genemusiment: ‘de Grote Genemusimentquiz’ die Flip Visscher ongetwijfeld op zijn geheel eigen wijze gaat presenteren. Dat gebeurt voor het slotconcert in de tent op het Havenplein. Meer dan tien jaar Genemusiment heeft een schat aan gedenkwaardige feiten opgeleverd en gecombineerd met vragen over de 2017 editie vormt dat de input voor een quiz waaraan iedereen kan deelnemen en die uiteindelijk misschien niet leidt tot ‘de slimste Gaellemuniger’, maar wel de eretitel  ‘grootste Genemusimentkenner’ oplevert.

Naast Flip Visscher hebben ook Gijs van Dalfsen en Reinier van der Pol, bekend van onder meer de Triviantavonden in d’Overtoom, een bijdrage geleverd aan de quizvragen. Dat garandeert dat het niet alleen maar heel serieuze vragen zullen zijn, maar dat erop gerekend mag worden dat in de vragen ook een forse dosis humor verwerkt zit.

Er is geen beperking aan het aantal deelnemers en de enige voorwaarde om mee te doen is dat deelnemers op tijd in de tent op het Havenplein aanwezig zijn. Het verwachte aanvangstijdstip van de quiz ligt tussen zeven en half acht. De organisatie rekent erop dat een groot aantal bezoekers de strijd met elkaar zal aangaan in ‘de Grote Genemusimentquiz’.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500