Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Seizoen De Zaaier van start

Geplaatst op: 24 augustus 2017

Op D.V. zondag 10 september begint zondagsschool De Zaaier haar nieuwe seizoen. Dan komen zo’n 120 kinderen bijeen om te luisteren naar een Bijbelse geschiedenis en om een psalm en een tekst uit de Bijbel te leren. Na de vertelling is er meestal wel tijd voor een Bijbelse quiz, een mooi voorleesverhaal of om met elkaar te zingen.

“Lijkt het jou ook waardevol om op zondagmiddag na het eten een klein uur met Gods Woord bezig te zijn, loop tegen 13.30 uur dan eens bij ons binnen in het Hervormd Centrum of de Bethelkerk. Ook als je normaal naar een andere kerk gaat, of nooit naar de kerk gaat, ben je van harte welkom! We hopen dat de kinderen door de lessen mogen leren hoe nodig het is om gered te worden van de zonden en dat de Heere Jezus hun Verlosser wil zijn. Iedereen is hartelijk welkom vanaf 10 september”, aldus de leiders.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500