Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Boer spreker bij Hart voor Genemuiden

Geplaatst op: 25 augustus 2017

Komende zondag 27 om 17.00 is er weer een samenkomst van Hart voor Genemuiden. Spreker deze middag is Bert Boer, hij is voorganger van de Vrije Baptistengemeente ‘De Fontein’ in Emmeloord en zal deze middag spreken over het thema “Hoop temidden van dreiging” n.a.v. 1 Petrus 1:3-9.

De geloofsontmoetingen wordt iedere zondagmiddag gehouden om 17.00 uur in  ‘d Overtoom, Grutto 1 in Genemuiden. Dit staat open voor alle belangstellenden. De kinderen hebben hun eigen dienst. Ontmoeting neemt een belangrijke plaats in bij de samenkomsten van Hart voor Genemuiden, daarom is er ruim de tijd voor koffie en gesprek en a.s. zondag ook soep met een broodje na afloop.

Volgende week is ook ’t Kruispunt, Kruisstraat 11 weer geopend. De koffie staat altijd klaar en er is een ruime sortering goede kleding te koop voor een kleine prijs. Deze laatste week van de zomervakantie zijn de openingstijden donderdag van 10.00 tot 16.00 en dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Op donderdag om 18.00 uur wordt er wekelijks een warme maaltijd geserveerd. Iedereen die op zoek is naar gezelligheid en samenzijn is van harte welkom vanaf 17.30 uur. Kijk voor meer informatie over alle activiteiten ook eens op www.hartvoorgenemuiden.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500