Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harpe Davids begint met nieuwe dirigent aan het seizoen

Geplaatst op: 29 augustus 2017

Het weer zorgt nog voor een heerlijk vakantiegevoel. Toch komt het moment waarop de zangmappen weer tevoorschijn gehaald worden snel dichterbij. Maandagavond 11 september start het nieuwe zangseizoen voor Harpe Davids. Het zal de eerste officiële repetitieavond zijn voor Koos Tillema, de nieuwe dirigent van het koor.

Als muzikaal leider gaat hij aan de slag met de verdere ontwikkeling van de zang en neemt hij het koor mee naar de diverse concerten die ook dit seizoen weer op de planning staan. Voor meer informatie over het koor, de nieuwe dirigent én de concertagenda bezoekt u alvast www.harpedavidsgenemuiden.nl .

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500