Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Melina aan het in fietsen voor vrijdag

Geplaatst op: 30 augustus 2017

“Na een paar dagen vakantie gevierd te hebben, zijn we vandaag maar eens op de fiets gestapt. Want het is al bijna vrijdag”, mailt Melina Kamphof-Van Steenselen vanuit Frankrijk. Vrijdag beklimt ze de Mont Ventoux voor de actie Grootverzettegenkanker.

“Prachtig mooi weer en een prachtige omgeving, wat is het dan een genot om af te zien op de racefiets, wetende waar we het allemaal voor doen. Bedankt voor alle lieve berichtjes en aanmoedigingen”, aldus Melina. Wie op www.grootverzettegenkanker.nl de naam Melina Kamphof invult, kan nog een bijdrage doneren

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500