Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Roosberg Sports naar nieuwe locatie

Geplaatst op: 31 augustus 2017

Roosberg Sports opent op vrijdag 8 september de nieuwe locatie. De lessen zijn vanaf dan in een andere zaal in d’ Overtoom. De opening vindt plaats tijdens de Kick off van het Overtoomseizoen. Dat is een nieuw evenement waaraan zeven verenigingen deelnemen.

“Neem je gymkleren mee en geef je op voor de sport die jou leuk lijkt. Je mag natuurlijk ook gewoon kijken”, leggen de beheerders van d’ Overtoom het doel van de avond uit.  “Om half 7 kom je binnen. Je kijkt bij de verschillende sporten wat je leuk lijkt, je schrijft je in bij die vereniging. Je kunt meerdere keren meedoen!”

19.00 – 19.30            Workshop ronde 1
19.40 – 20.10            Demo of workshop 2
20.20 – 21.00            Workshop ronde 3

De volgende verenigingen doen mee:

GBC (badminton), Ruutvoorn (volleybal), EGSV (turnen/acrogym), Roosberg Sports (kickboks), GTC (tafeltennis), Kojinsei (karate) en Mixmove (dans/sportmix)

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500