Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Groene Lantaarn een week extra groen

Geplaatst op: 3 september 2017

De Groene week van de Groene Lantaarn is al jaren een begrip. “Elk jaar worden er veel groene papieren tassen terug gebracht, wat de klant geld oplevert! En het is kleding waar de klant op uitgekeken is, waardoor we allemaal ons steentje bijdragen aan  het milieu”, aldus eigenaresse Josita van de Wetering.

De kleding gaat namelijk naar de winkel van Nieske van der Ploeg-Riezebosch. Deze voormalig inwoonster van Genemuiden heeft een winkel voor tweedehandskleding in Apeldoorn. Aan het einde van het seizoen hoort de klant hoeveel er voor hem of haar verkocht is (dames, heren en kinderkleding).

Ook doet de plaatselijke groenteboer ‘De Lange’ een duit in het zakje met een lekkere groene salade die de klant de gehele week gratis kan ophalen na een aankoop bij De Groene Lantaarn. Dus he je kleding kom gerust brengen.

Voor meer info en voorwaarden zie de site www.degroenelantaarnmode.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500