Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pleinconcert bij jarige Bogerman

Geplaatst op: 7 september 2017

Foto's Jeroen Eenkhoorn

Donderdag werd de schooldag, die volledig in het teken stond van het jubileum, door de kinderen van de Johannes Bogermanschool afgesloten op het voetbalplein naast de school. Enkele kids brachten, in aanwezigheid van veel toeschouwers, hun muzikale talent ten gehore op keyboard, blaas- of slaginstrument en er werden diverse, speciaal voor het 40-jarig jubileum ingestudeerde liederen gezongen. Het laatste lied was het JBS-lied.

Daarna bedankte directrice Doornik de aanwezigen voor hun komst en natuurlijk de kinderen voor hun muzikale bijdrage en sloot af met een dankgebed. Hierna gingen de kinderen de school in om de ballonnen te pakken, deze werden onder luid gejuich massaal vanaf het schoolplein de lucht in gelaten. Helaas waren er enkele blijven steken in de takken van de boom, maar dat mocht de pret niet drukken.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Pleinconcert bij jarige Bogerman

  1. pepe schreef:

    Als je anno 2017 nog ballonnen oplaat, heb je het duidelijk niet begrepen http://www.dieballongaatnietop.nl/

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500