Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Serkan nu ook op maandag open

Geplaatst op: 13 september 2017

Barbier Serkan opent voortaan zijn zaak ook op maandag, om zijn klanten tegemoet te komen. “Ik voel me erg welkom hier”, zegt de kapper, die in augustus van start ging in de Langestraat. Na een maand blikt hij met genoegen terug: “Ik heb veel klandizie, ik ben dankbaar.”

Omdat er genoeg klandizie is, opent Serkan zijn zaak tot het eind van het jaar ook op de maandagen. Daarmee is de zaak elke dag van 10:00 tot 21:00 uur open. Op zaterdag gaat de barbershop al om 7:00 uur ’s morgens open. Daarbij is de kanttekening dat ’s avonds alleen op afspraak is.

Overdag is beide mogelijk: een afspraak maken kan, maar gewoon binnenlopen ook. Een afspraak kan gemaakt worden door te bellen of appen naar 06-85008742.

 

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500