23 april 2024 t’ Olde Staduus

Sportclub redt het niet tegen De Treffers

Geplaatst op: 19 september 2017

Foto Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden is dinsdagavond door De Treffers uitgeschakeld voor de KNVB-beker. De groen-witten speelden een goede wedstrijd, maar waren uiteindelijk niet opgewassen tegen de gerenommeerde tweededivisionist uit Groesbeek: 1-3.

De Treffers was voor rust de betere ploeg in Genemuiden. Sportclub had het moeilijk, hoewel het desondanks soms gevaarlijk kon worden. Wie anders dan Kavak bracht zijn ploeg zelfs op voorsprong, maar vlak voor rust kon De Treffers dan terecht recht zetten.

Na rust kwam Genemuiden beter in het spel. Na een mooie aanval over Kuurman kon Kavak zelfs bijna de 2-1 binnenwerken. Aan de andere kant moest keeper Beukenveld ook een paar keer in actie komen. De Bondt zorgde diep in de tweede helft toch voor de 1-2 en even later maakte De Treffers het helemaal af.