Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bartimeus zoekt collectanten

Geplaatst op: 22 september 2017

In ons land zijn duizenden blinde en slechtziende kinderen die – net als hun leeftijdsgenootjes – dromen over later. Omdat ze ook DJ willen worden, of muzikant of zwemkampioen. Daar moeten ze wel éxtra hard voor knokken. Daarom houdt Vereniging Bartiméus Sonneheerdt jaarlijks een collecteweek om geld in te zamelen voor onderwijs, onderzoek en hulpmiddelen.

 

In Genemuiden gaat een team enthousiaste plaatsgenoten met de collectebus van 16-21 oktober 2017 langs de deuren. Nieuwe vrijwilligers om het collecteteam te versterken zijn van harte welkom. U kunt zich direct aanmelden bij  ltadema@steunbartimeus.nl of 038 3859096.

 

Meer informatie: steunBartimeus.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500