Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstpakketten samenstellen bij ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 25 september 2017

’t Olde Staduus heeft ook dit jaar weer van alles in de winkel voor originele kerstpakketten of relatiegeschenken. Pakketten met een Gaellemuniger tintje welteverstaan. Wat te denken van een ‘wijntje uit Genemuiden’ of Gaellemuniger griesmeel? In ’t Olde Staduus is het te vinden.

En de lijst is nog veel langer: Gaellemuniger jam, opkikker, spraakwater honing/vlierbessenwijn, boerenmeisjes en ga zo maar door. Een kerstpakket is aan te vullen met bijvoorbeeld een kaars met het stadswapen van Genemuiden, of een typische Genemuider mat.

Een fles wijn is eventueel te voorzien van het door de klant voorgestelde etiket met een mooie Gaellemuniger foto. Samen met de producten van het Tapijtmuseum zijn ook diverse mooie relatiegeschenken te maken. Met de diverse Genemuider producten speelt ’t Olde Staduus in op de laatste trend. Plaatselijke en streekproducten zijn gewild als relatiegeschenk voor een klant, zakenpartner of werknemer. Bovendien een origineel cadeau, wat helemaal niet duur hoeft te zijn.

Ook andere artikelen als de ‘eerlijke’ Chocolonely-repen, fairtrade koffie, Doppers in vele kleuren en woondecoratie-artikelen uit Derde Wereldlanden zijn te verkrijgen in ’t Olde Staduus. Fairtrade koffie kan uiteraard ook gebruikt worden in uw bedrijf.

Boven dat alles is er een ZinInZin tegoedbon voor een lunch en/of koffie tafel bij Phladelphia in Grand Café Zin te krijgen, wat ook prima in een pakket kan. Wie nieuwsgierig geworden is, wordt uitgenodigd om langs te komen in de winkel van ’t Olde Staduus. Hier zijn alle specifieke streekproducten bekijken

Voor een voorbeeld van de kerstpakketten is er in de winkel een thema-tafel gemaakt, zodat men een indruk kan krijgen van de kerst- of relatie geschenken. Ook kan er een afspraak gemaakt worden met de medewerkers Jentje Bos, (06) 23329241, of Jet van Lente (06) 27328406. Bij geen gehoor is het nummer 06 22037035 meestal bereikbaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500