Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bert Heerink naar d’ Overtoom

Geplaatst op: 26 september 2017

Maandagavond wisten 75 bezoekers de weg te vinden naar het 2e Kult Café in de Overtoom. Jouk Huisman wist het publiek te boeien met een presentatie over de Amish. Hierbij ging hij ook een komische “noot” niet uit de weg. Prachtavond.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het 3e Cult Cafe in volle gang. Het thema op 30 oktober is: Nederpop. Jan Blei, Nederpop kenner bij uitstek zal op deze avond presenteren. Gasten zijn Jan Venhuizen, oud-manager van Cuby&the Blizzards en Koert Broersma schrijver van het boek: Somebody will know someday. Dit boek vertelt het verhaal van deze roemruchte band rond Harry Muskee.

Als derde gast komt Bert Heerink. Behoeft eigenlijk geen nadere introductie. Stond in het ver verleden, 1984, als zanger van de roemruchte band Vandenberg in een bomvolle Overtoom op de planken. Bert viert dit jaar zijn 50 jarig artiesten jubileum. Speelde in Japan, Amerika en Engeland. Staat al jaren in het theater als vocalist in diverse producties.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500