Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

AMV-lessen van start

Geplaatst op: 3 oktober 2017

Heb jij altijd al muziek willen maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Kom dan naar de AMV-lessen van Muziekonderwijs Genemuiden. Tijdens deze lessen ga je samen met andere kinderen en docent Alette van de Belt kennis maken met muziek. Er word muziek gemaakt, gezongen, we doen muzikale spelletjes en we gaan naar elkaar luisteren. Al met al dus de muzikale ervaring die je niet wil missen.

De lessen vinden plaats op de dinsdagmiddag van 16.00 uur en duren ongeveer 45 minuten. De lessen vinden plaats in Kindcentrum Ichthus, Schoolstraat 1. Voor meer informatie en of opgave kunt u het beste contact opnemen per email met Muziekonderwijs Genemuiden, zie voor de gegevens onze website: www.muziekonderwijsgenemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500