Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Provincie biedt excuses aan voor verkeerschaos

Geplaatst op: 3 oktober 2017

De provincie biedt excuses aan voor de eerder gestarte werkzaamheden aan het knooppunt N331-N759 Wolfshagenweg. De aannemer begon deze week, eerder dan gepland, met het verleggen van kabels en leidingen. De provincie zou twee weken voor de start daarvan communiceren, maar dat is niet gebeurd.

Ook  zijn de verkeersmaatregelen onjuist neergezet, waardoor er maandag in de namiddag verkeershinder ontstond. De provincie heeft hierop ingegrepen en de tijdelijke verkeersmaatregelen verwijderd zodat het verkeer kon doorrijden.
Dinsdag zijn de tijdelijke verkeersmaatregelen aangepast. Genemuiden is bereikbaar via de Zwartewaterweg en de Hanzeweg. Bij de N331 zijn extra verkeerslichten geplaatst, zodat het verkeer vanuit Genemuiden wel de N331 op kan rijden tijdens de spitsuren.

De Wolfshagenweg is bereikbaar en wordt geregeld door verkeersregelaars. De werkzaamheden rondom het knooppunt N331-N759 Wolfshagenweg nemen circa 8 weken in beslag.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500