Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 augustus 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voorverkoop Toneelgroep maandag van start

Geplaatst op: 12 oktober 2017

Komende maandag is er een voorverkoop voor de voorstellingen van Toneelgroep Genemuiden. Die staat op 4, 10 en 11 november op de planken van d’ Overtoom met de klucht ‘Een dolle beestenboel’. Kaarten kosten 9 euro.

De repetities voor de voorstellingen zijn ondertussen in volle gang. Niet alleen de dieren, maar ook de acteurs zijn ‘dol’ op en van het stuk dat ze dit jaar op de planken brengen. De volle zalen van vorig jaar hebben voor veel motivatie en inspiratie gezorgd. Omdat in 2016 twee voorstellingen uitverkocht waren, is dit jaar gekozen voor een derde.

Het stuk van dit jaar draait om een dierentuin die Koning Willem op bezoek krijgt. Of dat zo’n verstandig besluit van de koning blijkt, valt te bezien. Daarom komt de Rijksvoorlichtingsdienst eerst eens poolshoogte nemen. En dan gebeurt er natuurlijk weer van alles.

Kaarten zijn vanaf 14 oktober te koop bij reisbureau TUI aan de Langestraat. Ook bij de verschillende evenementen lopen de kaartverkopers rond.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500