Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kind overleden na ongeval Fabriekstraat

Geplaatst op: 14 oktober 2017

Een 4-jarige jongen is zaterdag overleden na een ongeval in de Fabriekstraat. Het ongeval gebeurde aan het begin van de avond, waarna politie, ambulance en traumahelikopter naar Genemuiden uitrukten.

Het jongentje kwam van achter een geparkeerde werkbus de straat op met zijn fietsje. Een 80-jarige automobilist heeft heftig geremd maar kon een aanrijding niet voorkomen. Omstanders hebben meteen eerste hulp geboden aan het jongetje.

Een blaastest wees uit dat de bestuurder niet onder invloed van alcohol verkeerde. Na verhoor is de man weer in vrijheid gesteld. De verkeersongevallenanalisten van de politie onderzoeken de toedracht van het ongeval.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500