Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel (ongeldige) stemmen voor ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 14 oktober 2017

Stichting ’t Olde Staduus staat hoog in de race voor een prijs van de Stichting voor Elkaar. Tot 3 november 12.00 uur kan nog worden gestemd. Heel veel mensen brachten hun stem uit. Maar niet iedereen deed dat op de goede manier. Per mailadres mag er 1 stem worden uitgebracht en per IP- adres 5 stemmen. De Stichting Voor elkaar heeft laten weten dat er per IP adres soms veel meer stemmen voor ’t Olde Staduus zijn uitgebracht. Deze overige stemmen worden verwijderd.

Ieder huisadres heeft voor het internetverkeer een unieke IP-aansluiting. Vijf gezinsleden die thuis stemmen via hun eigen mailadres doen dat goed. Maar van de 20 of 50 mensen die via het IP adres van de zaak of de school stemmen, ook met hun eigen mailadres, worden er maar 5 stemmen meegeteld. Dat is niet de bedoeling en dat kan hersteld worden.

Dus voor ‘t Olde Staduus zijn meer stemmen uitgebracht dan er meetellen. Wie denkt een stem te hebben uitgebracht die verwijderd is, kan nog tot 3 november opnieuw stemmen. Liefst gewoon op het eigen persoonlijke mailadres en niet op dat van de zaak of het werk. De stand is nu zo dat alle zeilen moeten worden bijgezet.

Stichting ‘t Olde Staduus is genomineerd voor een prijs van € 15.000,– van de Stichting voor Elkaar. Deze stichting ondersteunt al tien jaar goede doelen in de buurt. Met dit geld wil de Stichting ’t Olde Staduus de ramen in de zuidgevel van de trouwzaal vervangen door warmtewerend hoogrendementsglas. En nu uw of jouw stem nog! Want iedereen kan stemmen via zijn eigen e-mailadres.

Kijk om te stemmen op www.stichtingvoorelkaar.nl/genemuiden

Er zijn acht projecten die voor een prijs in aanmerking kunnen komen. Stichting voor Elkaar stelt een eerste prijs van € 15.000,-, een tweede van € 10.000,- en een derde van € 5.000,– beschikbaar. Wie de meeste stemmen krijgt, wint. Stichting ’t Olde Staduus gaat nog steeds voor de hoofdprijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500