Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Derde keer Fun en Forget

Geplaatst op: 16 oktober 2017

Op 8 en 10 november organiseren de Buurtsportcoaches, Jongerenwerk en Steunpunt Mantelzorg Zwartewaterland de 3e activiteit van Fun & Forget.

6 t/m 9 en 10 t/m 12 jaar

Eric Borrias, één van Nederlands beste vertellers neemt tijdens zijn voorstelling de kinderen mee in enerverende verhalen. Daarnaast gaan de kinderen aan de hand van zijn verhalen verschillende bouwwerken maken van bamboe.

13 t/m 18 jaar

Deelnemers moeten tijdens “Kraak de Code” binnen 2 uur de juiste code zien te ontdekken die hen naar een geheime locatie leidt. In een spannende race tegen de klok zullen verschillende teams tegen elkaar strijden. Wie kraakt de code het snelst?

Fun & Forget is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 18 jaar die door omstandigheden thuis soms onbewust op een tweede plek terechtkomen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan jonge mantelzorgers, kinderen in een problematische thuissituatie of die het financieel moeilijk hebben thuis. Daarnaast kunnen ook kinderen zich aanmelden die vanwege de dreigende situatie in het land van herkomst gevlucht zijn naar Nederland.

Voor meer informatie, contact of aanmelden, ga naar www.bewegeninzwartewaterland. nl

Let op! Aanmelden kan tot 28 oktober 2017.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500