Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Reformatieherdenking in Bethelkerk

Geplaatst op: 23 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober wordt in de Bethelkerk een reformatieherdenking georganiseerd in het kader van de herdenking dat de reformatie 500 jaar geleden heeft plaatsgevonden. Het thema is ‘Reformatie toen en nu’. Het programma is als volgt: Ds. A. de Groot zal de opening verzorgen; ds. M.A. Kempeneers (Christelijke Gereformeerde Kerk Katwijk aan Zee) hoopt te spreken over ‘De geschiedenis van de reformatie in Nederland.’

Dit zal wat meer toegespitst zijn op de jeugd. Ds. H. Lassche (Hersteld Hervormde Gemeente Rijssen) hoopt te spreken over ‘De reformatie vandaag.’ Jong en oud zijn van harte welkom. Er is één collectie, die bestemd is voor de Spaanse Evangelische Zending. De avond begint om 19.30 uur.

Poster reformatieherdenking

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500