Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Diabetes Fonds zoekt nog collectanten

Geplaatst op: 24 oktober 2017

Volgende week komend de collectanten van het Diabetes Fonds weer langs de deur. Het Diabetes fonds heeft al veel belangrijke mijlpalen kunnen bereiken. Zo is er een belangrijke basis gelegd voor toekomstige genezing van Diabetes type 1 en kunnen complicaties eerder worden opgespoord.

Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet van collectanten. Die maken echt het verschil. Het fonds zoekt nog collectanten voor de volgende straten: Grutto, Pr. Clausstraat, Burg. Ten Veldestraat Kl. Benninkstr., Stuivenbergstraat, Fazant, Merel, Wulp, Kl. Fuitestraat, Puttenstraat en gedeelte industrie.

Lijkt dit je wel wat neem dan contact op via 06-15679212

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500