Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stemming gesloten: Olde Staduus gooit hoge ogen

Geplaatst op: 3 november 2017

De stemming voor de Dik voor Elkaarprijs van Univé is gesloten. ’t Olde Staduus deed daaraan mee en maakt daarom kans op 15.000 euro. Dat is de eerste prijs en vermoedelijk gaat die inderdaad naar Genemuiden.

’t Olde Staduus eindigde met 4944 stemmen op de eerste plaats. Gymvereniging Fysion uit Nijverdal volgt op de voet met 4698 stemmen. Het lijkt er daarom op dat ’t Olde Staduus er met de eerste prijs van 15.000 euro vandoor gaat.

Wel is daarbij nog een voorbehoud: er volgt nu een nacontrole. Per IP-adres mogen vijf stemmen uitgebracht worden, en er wordt nu op gecontroleerd of dat gebeurd is. Daarmee kunnen er nog stemmen afgaan.

De prijsuitreiking is vanmiddag om 15:00 uur.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500