Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harrie Rietman op ‘drie’ bij de PvdA

Geplaatst op: 11 november 2017

Op de ledenvergadering van de Partij van de Arbeid is met algemene stemmen Jannet Hoentjen gekozen als de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Harrie Rietman uit Genemuiden staat op plaats drie.

Jannet, directeur van de Stichting Kinderdagcentra Zwartewaterland is bepaald geen onbekende in de lokale politiek. Na een periode van afwezigheid ‘aan het front’ gaat ze na de verkiezingen de fractie, die dan hopelijk uit meer leden dan de huidige twee zal bestaan, aanvoeren. ‘Het zou voor de politiek in Zwartewaterland goed zijn wanneer er meer evenwicht zou komen tussen de coalitie en de oppositiepartijen’, meent Jannet. ‘De afgelopen periode was van enige balans geen sprake, waardoor het geluid van andersdenkenden (anders dan het grote SGP/Christen Unie/ CDA blok) nauwelijks werd gehoord. Wij willen een gemeenteraad waarin iedere burger zich vertegenwoordigd en gehoord voelt’.

De vergadering stelde ook de hoofdlijnen van het verkiezingsprogramma vast. Tot de ledenvergadering van december kunnen leden echter nog suggesties aanleveren voordat het programma definitief wordt vastgesteld.

1 Jannet Hoentje,  Zwartsluis

2 Klaas Eenkhoorn, Hasselt

3 Harrie Rietman,  Genemuiden

4 Astrid Dijkstra, Hasselt

5 Pascal Arnold, Genemuiden

6 Ciel de Smet, Hasselt

7 Eddie Beens, Genemuiden

8 Greet Generaal, Zwartsluis

9 Piet Folkersmaak,  Hasselt

10 Yvonne Ariesen, Zwartsluis

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500