Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Musicdinner voor Forza4Sam

Geplaatst op: 19 november 2017

Elke week worden er in Nederland 1 á 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Het is een genadeloze ziekte en er is nog geen medicijn. Slechts de helft van de kinderen met deze ziekte wordt 10 jaar oud en 70% haalt de volwassen leeftijd niet. Matthias en Sam, zonen van Harmen en Ilona Brouwer, zijn beiden overleden aan de gevolgen van deze ziekte. Door het ontbreken van een medicijn hadden Matt en Sam geen enkele kans op genezing. Matthias is  in 2009 overleden op 2 jarige leeftijd en Sam afgelopen maart op 6 jarige leeftijd. Vreselijk verdrietig en oneerlijk.

Het onderzoek naar een medicijn voor deze ziekte is van levensbelang, daarmee komen er weer overlevingskansen voor al die kinderen en volwassenen die dat nu niet hebben. Harmen en Ilona Brouwer zetten zich daarom met Forza4Sam in voor Stichting Energy4all. Dit met Matthias en Sam in gedachten.

Stichting Energy4All is met structurele financiële bijdragen erg belangrijk geweest in de versnelling van het onderzoek en dat zal zo blijven tot het medicijn er is voor patiënten met een energiestofwisselingsziekte. Er zijn de laatste jaren grote stappen gezet en inmiddels is er een potentieel geneesmiddel dat getest wordt op de mens. Om de Stichting Energy4all verder te steunen, is er 24 november weer een Music-diner. Verschillende muzikanten hebben belangeloos hun medewerking toegezegd. Ook Menno Blocks is weer van plan een heerlijk 3-gangen diner te serveren deze avond.

Kaarten à 30 Euro(exclusief consumpties) voor deze avond kunt u reserveren bij onderstaande adressen, of via deze mail.

Opzet avond:

Inloop 18.15 uur. Dinnertime 19.15 uur.

Locatie: IJsbaan de Eendracht

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500