Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ailanthus in Staphorst

Geplaatst op: 30 november 2017

Zaterdag 9 december hoopt Stichting Zangavond Staphorst weer een koor- en samenzangavond te organiseren. De stichting hoopt het mannenkoor Ailanthus uit Wezep, onder leiding van Geurt Souman te ontvangen.

Ailanthus is een relatief jong koor. Het koor bestaat inmiddels 6 jaar en telt 55 leden. In het koor zijn zowel jong als oud vertegenwoordigd. Dat geeft dit jonge koor haar eigen klank. Ondanks het korte bestaan heeft het koor al veel optredens mogen verzorgen, waaronder een bijdrage aan het bekende programma Nederland Zingt.

De Latijnse naam voor Ailanthus is Hemelboom: een krachtige boom die groot en hoog kan worden. Met hun zang hopen zij de naam van de Here God groot te maken. Deze avond wordt de muzikale begeleiding op piano verzorgd door Geurt Souman. Het orgel wordt bespeeld door Menno Akse. De korte overdenking doet ds. P. van de Berg.

Locatie: Kerkgebouw De Bron, Churchilllaan 2, Staphorst

Aanvang: 19.00 uur (kerk open om 18.30 uur)

Entree: 5.00 p.p. (kinderen tot 12 jaar vrij)

Voor meer info zie ook: www.zangavondstaphorst.nl of www.facebook.com/zangavondstaphorst

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500