Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Busverkeer ligt stil vanwege de sneeuw

Geplaatst op: 11 december 2017

Regio IJsselmond houdt maandagavond haar bussen van de weg, zo meldt het vervoersbedrijf op Twitter. “In IJsselmond stoppen we met rijden tot nader bericht. Het wordt te gevaarlijk op de weg.”

Door de grote hoeveelheid sneeuw is het te gevaarlijk om nog op de weg te rijden. Ook het KNMI gaf vandaag code rood af voor gevaarlijk weer. Vandaag hadden de bussen al te maken met flink wat vertraging. In de regio Zwartewaterland valt momenteel nog altijd sneeuw. Of de bussen dinsdag wel weer rijden is nog niet bekend. Waarschijnlijk moeten de reizigers wel rekening houden met vertraging en eventueel rit uitvallen. Houd de berichtgeving hierover in de gaten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500