Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lotto NL Jumbo schorst Eenkhoorn twee maanden

Geplaatst op: 18 december 2017

Lotto NL Jumbo heeft Pascal Eenkhoorn voor twee maanden geschorst. Dat meldt de ploeg op de social media. Net als zijn ploeggenoten Tolhoek en Lobato gebruikte de Genemuidenaar tegen de regels van de ploeg in slaapmiddelen. Dat zorgde voor een incident op een trainingskamp in Spanje, waar het trio naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. Lobato moet op zoek naar een nieuwe ploeg, terwijl de jonge Nederlanders nog een herkansing krijgen. Voor de Genemuidenaar is het een zeer ongelukkig begin van een profloopbaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Lotto NL Jumbo schorst Eenkhoorn twee maanden

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500