Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Multimate De Breker breidt diensten uit

Geplaatst op: 19 december 2017

Multimate De Breker gaat, in verband met sluiting van HUBO van Dijk in Genemuiden, versneld haar diensten uitbreiden. De zaak aan Buiten de Enkpoort 15 in Hasselt wil zo de lege plek opvullen die ontstaat in Genemuiden met het wegvallen van de winkel HUBO.  Multimate De Breker te Hasselt is al jaren gespecialiseerd in het leveren en monteren van luxe schuifdeurkasten en zonwering, en idem levering van keuken- en inbouwapparatuur, zoals vaatwassers, ovens, combimagnetrons, kooktoestellen, koelkasten, vriezers, wasmachines en drogers van vrijwel alle merken.

Tevens is Multimate de Breker hét adres voor al uw doe-het-zelf artikelen, tuinhout en meer. Ook heeft Multimate de Breker een bezorgservice en kunnen klanten gratis gebruik maken van een aanhanger om uw materialen thuis te brengen. En zelfs voor het autowassen kunt u bij Multimate de Breker terecht.

Multimate-medewerker Martin Last vertelt: “Onze medewerkers en monteurs zijn getraind om iedere installatie naar tevredenheid af te ronden. Van montage van binnen- en buitenzonwering tot levering van kasten op maat, badmeubels, blokhutten, dakramen, deuren, schuttingen en meer. Klanten zijn bij Multimate De Breker aan hét juiste adres. Zelfs de complete renovatie van een toilet of badkamer kunnen wij verzorgen.”

Informeer vrijblijvend of vraag een offerte aan voor uw klus bij Multimate De Breker, de specialist én betrouwbare partner voor al uw klussen. Multimate De Breker in Hasselt is geopend van maandag t/m vrijdag 08.00 tot 19.30 uur en op de zaterdagen van 08.30 tot 16.30 uur. (www.multimatedebreker.nl)

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500