Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prijskaarten bij De Kaaihof

Geplaatst op: 27 december 2017

Op zaterdag 30 december kunnen kaartliefhebbers weer bij de Kaaihof terecht voor prijskaarten. Vanaf 13.00 uur kunnen deelnemers zich inschrijven voor hartenjagen of klaverjassen. Om klokslag 14.00 uur gaat het kaarten van start. Inschrijfgeld bedraagt 5 euro.

Ook dit jaar wordt er weer gestreden om vele mooie prijzen, met als hoofdprijs een half varken bij zowel het hartenjagen als het klaverjassen. Ook bij de grote verloting is er onder meer een half varken te winnen. Ook dit jaar wordt deze verloting georganiseerd door Sander Brouwer. De opbrengst van de verloting gaat naar Refilwe, een stichting die kinderen steunt in Afrika. Ook als je niet van kaarten houdt, maar wel het jaar gezellig wilt afsluiten, ben je van harte welkom.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500