Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden Actueel in cijfers

Geplaatst op: 31 december 2017

198.762 bezoekers bekeken in 2017 ruim 1,2 miljoen keer de berichten op Genemuiden Actueel. Daarmee is het aantal bezoekers aan de lokale nieuwssite opnieuw gestegen. Best bekeken dag was de tragische vrijdag 24 maart. Aan het einde van de middag was toen de grote brand bij Delan. Elfduizend mensen volgden de berichtgeving op Genemuiden Actueel.

Opvallend aan de statistieken is dat naast calamiteiten het zakelijke nieuws zeer goed wordt bekeken, zoals het nieuws over de geopende escaperoom en ijssalon d’ IJsko en de overname van Timzo.

Mannen en vrouwen kijken ongeveer gelijk naar Genemuiden Actueel: 54 procent van de bezoekers is man. Opmerkelijk is dat de kijkers relatief jong zijn: 75 procent is jonger dan 44 jaar. Uiteraard komt verreweg het grootste aantal uit Nederland, maar ook vanuit Frankrijk, Duitsland, België, Spanje, Oostenrijk en de Verenigde Staten wordt de site dagelijks bekeken.

Binnen Nederland valt het op dat een behoorlijk aantal kijkers in Amsterdam woont. Dat is na Genemuiden, Zwolle en Kampen de stad met de meeste bezoekers. Opvallend is ook dat de regio Barneveld de website weet te vinden.

De bezoekcijfers van Genemuiden Actueel worden sinds 1 januari 2007 bijgehouden. Sindsdien is het aantal bezoekers van de site bijna vertienvoudigd. De redactie blijft het nieuws in Genemuiden en directe omstreken ook in 2018 weer op de voet volgen. Ook zin om te schrijven, te filmen of te fotograferen voor de site? Stuur dan een mail naar redactie@genemuidenactueel.nl

Wij wensen alle lezers/kijkers een goede jaarwisseling en een fijn 2018.

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500