Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste bootcamp clinic van de Survival Brothers

Geplaatst op: 2 januari 2018

De survivalbrothers starten woensdagavond met bootcamp clinics voor de jeugd. Jongens en meiden van 8 t/m18 jaar kunnen de komende twee weken  gratis kennismaken met bootcamp. Daarna gaan de broers Eenkhoorn voor het goede doel een kleine vergoeding vragen. Om de groep zo goed mogelijk te verdelen is het handig om je van tevoren op te geven via www.survivalbrothers.nl

De broers Eenkhoorn zijn de afgelopen weken druk geweest met het invullen van een nieuwe outdoor sportlocatie Navaliburcht. Deze ruwe opzet gaat nog verder uitgewerkt worden door een parcoursbouwer. In samenwerking met de gemeente wordt gekeken of er een geschikte locatie is voor survivalrun, obstaclerun, bootcamp, boogschieten, lasergame en dodgebow, evenals  jeugd en belevingsactiviteiten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500