Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe peutergroep van start

Geplaatst op: 8 januari 2018

Op maandagochtend 8 januari is de nieuwe groep Peuteropvang van Kindcentrum Ichthus gestart.  Acht enthousiaste kinderen begonnen deze morgen met kennismaken met elkaar, de nieuwe ruimte en de school. Door middel van spelletjes en liedjes werd dit een gezellige morgen.

De ontwikkeling van het kind wordt gestimuleerd met ontdekkend leren. Peuters leren en ontdekken de wereld door te spelen, te kijken, uit te proberen en elkaar te imiteren. Spelen geeft plezier. Daarbinnen wordt ontwikkelingsgericht gewerkt met het programma ‘Uk en Puk’ dat de enthousiaste en deskundige medewerkers naar eigen inzicht kunnen uitwerken

Kinderen van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom, ongeacht naar welke school ze gaan. De peuteropvang is 40 weken(schoolweken) per jaar elke werkdag geopend van 8:30 tot en met 12:00. Ouders mogen zelf de dagen van opvang kiezen.

Mocht u interesse hebben of informatie willen over de peutergroep dan kunt u contact op nemen met

Kindcentrum de Ichthus

Schoolstraat 1

Telnr: 06- 57025882

Email: : kinderopvangichthus@accrete.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500