Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De Regenboog in de winter

Geplaatst op: 13 januari 2018

Speelzaal De Regenboog begon afgelopen maandag aan een nieuw thema voor de peuters. Thema winter zorgt voor veel pret bij de kinderen. Spelen met sneeuw, gooien met sneeuwballen maar ook andere activiteiten worden ondernomen. “Met je voeten een pinguïn maken van verf. Brr dat kriebelt best. Daarna praten over de pinguïn. Hoe ziet een pinguïn er uit? En hoe loopt een pinguïn?”, legt de leiding uit.

Voor de vogels wordt ook goed gezorgd in de winter, zij krijgen een fijn vogelhuisje waardoor ze niet in de kou zitten. In het boek van Nijntje staat precies hetzelfde vogelhuisje. Interesse in de speelzaal? Kom dan vrijblijvend langs om te kijken wat de kinderen allemaal doen op onze locatie aan de Kerklaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500