Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

CDA bezoekt de Voedselbank

Geplaatst op: 17 januari 2018

Foto's Gerrit Slurink

Het CDA bracht woensdag een werkbezoek aan de Voedselbank Zwartewaterland. Onder het genot van een kop koffie sprak voorzitter van de voedselbank Jan Timmerman de politici bij. Hij gaf informatie over de instroom van geld en producten en de uitgifte daarvan aan betrokkenen die eens in de twee weken in aanmerking komen voor een voedselpakket.

Hij gaf aan dat er zo’n dertig vrijwilligers werkzaam zijn bij de Voedselbank. Met bestuursleden werd verder nog gesproken over de werkzaamheden bij de voedselbank en de grote steun voor de voedselbank vanuit de samenleving van Zwartewaterland. De CDA-fractie was onder de indruk van de vele vrijwilligers, kerken, ondernemers en organisaties die met hun donaties de voedselbank een warm hart toe dragen. Tot slot kreeg de fractie nog een rondleiding door de ruimte die de voedselbank tot haar beschikking heeft.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500