Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Psalmzangavond met Bovenstem

Geplaatst op: 19 januari 2018

Op dv zaterdag 10 februari is er een psalmzangavond met bovenstem gehouden in de Bethelkerk. De avond heeft als thema ‘Psalmen tot Gods eer’. Aanvang 19.30 uur. Ds. A. de Groot heeft de algehele leiding. De begeleiding van de zang wordt verzorgd door de organisten Jaap Hammer en Maarten Heemskerk.

Ook zullen zij enkele muzikale intermezzo’s ten gehore brengen. Bart Koers, Gooswijn Visscher en Jan Steven Visscher zullen de trompet bespelen. Tevens verleent de Bovenstemgroep Genemuiden haar medewerking. Het belooft een prachtige avond te worden. De toegang is vrij, wel wordt er een collecte gehouden voor de aflossing van het kerkgebouw.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500