Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schaatsen in Heerenveen

Geplaatst op: 22 januari 2018

Aangezien de winter ver weg is en het voorlopig niet naar uitziet dat het hier gaat vriezen, organiseren STG en Volksijsbaan voor hun leden een schaatsmiddag in Thialf Heerenveen. Op zaterdagmiddag 3 februari is er gelegenheid de schaatsen onder te binden op het ijs van dè schaatsbaan van Nederland. Vertrek om 13.00 vanaf de ijsbaan te Genemuiden. Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage van € 5,00 per persoon gevraagd voor vervoer en entree. Het schaatsen is op eigen risico en met eigen materiaal.  Ter plekke kunnen voor eigen rekening eventueel schaatsen worden gehuurd. I.v.m. het organiseren van het vervoer kunnen de leden van STG en Volksijsbaan de Eendracht zich opgeven tot uiterlijk maandag 29 januari via onderstaande link:

Opgave schaatsen in thialf 3 februari 2018

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500