Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kantine Sportclub wordt een ‘zeven sterrenrestaurant’

Geplaatst op: 31 januari 2018

De kantine van Sportclub Genemuiden wordt op 23 omgetoverd tot een groot zeven sterrenrestaurant. Dat meldde Raymond van Dijk woensdag tijdens de nieuwjaarsreceptie van Businessclub de Wetering. Sportclub wil met een ‘culinaire veiling’ geld ophalen om onder meer kleedkamers en de ruimte voor massage en fitness uit te breiden.

Het was het opvallendste nieuws tijdens de druk bezochte receptie, die enkele weken terug werd afgelast vanwege het overlijden van Reind Breman. In de herhaling trokken opnieuw veel ondernemers naar de volgens Van Dijk ‘grootste businessclub van Noord Nederland’. Onder hen ook weer nieuwe leden, waaronder Vishandel Timmerman, Driefloors, IJsseldelta Lease en de Roorda Groep uit Kampen.

Zij mochten voor het eerst een nieuwjaarstoespraak van voorzitter Berend van Lente meemaken, voordat het stamppotbuffet werd opgediend. Volgens Van Lente heeft Sportclub opnieuw een bewogen jaar achter de rug. Het nieuwe jaar gaat met een beetje geluk ook de geschiedenisboeken van de club in. “Tegen een journalist van De Stentor heb ik gezegd dat we de derde periodetitel gaan pakken. En we staan nu eerste. Ik hoop dat we daar na de laatste wedstrijd tegen Berkum nog staan.”

Van Lente kondigde ook aan dat Genemuiden in de tweede seizoenshelft begint met videoanalyses. Ook zijn momenteel werkzaamheden gaande voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van de kantine.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500