Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ondanks puntverlies heeft Sportclub goede middag

Geplaatst op: 3 februari 2018

Sportclub Genemuiden kwam zaterdag uit niet langs SDC Putten, maar de ploeg liep met het 1-1 gelijkspel toch uit op de concurrentie.

Genemuiden begon met Ramon in de basis aan het duel tegen middenmoter Putten. Anne van der Kolk zette de kampioenskandidaat al snel op 0-1 en daarna kreeg Genemuiden kans op kans. Ramon Beens raakte bijvoorbeeld nog de lat. Toch kwam Putten voor rust nog langszij.

Ook na rust kon Genemuiden de wedstrijd beslissen, met onder meer kansen voor Van der Kolk en Pot en misschien wel de grootste voor Kuurman. Danny Menting raakte vlak voor tijd zelfs nog de paal, maar uiteindelijk bleef Sportclub steken op 1-1.

Dat bleek achteraf een belangrijk punt. Concurrent Excelsior ’31 verloor namelijk uit bij Berkum (4-1), terwijl Ajax niet langs AZSV kwam. Staphorst kwam dankzij een uitzege bij Eemdijk wel dichterbij. De streekgenoot staat nu tweede op vier punten van Genemuiden. Ajax is derde op vijf punten, maar met een wedstrijd minder gespeeld.

De competitie gaat over twee weken verder, ijs en weder dienende. Dan speelt Genemuiden uit op Urk.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Ondanks puntverlies heeft Sportclub goede middag

  1. Supporter schreef:

    Net commentaar gehoord op de sc site Jan van Raalte ,goede wedstrijd gespeeld ?? Anne van der Kolk wij kunnen wel zonder Hagenauw en Kavak ,nou ze zeuren veel over Omar dat ie geen ballen afgeeft maar weet de rest wel dat die bal tussen die palen moet om een wedstrijd te winnen ??Nee Anne als we Omar er niet bij hadden ,zouden we nu degradatie voetbal gespeeld hebben,daarom zeg ik zo gouw Kavak er weer bij is alle ballen op Omar en niet weer afgeven als SC kampioen wil worden

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500