Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dienst voor anders begaafden

Geplaatst op: 12 februari 2018

Komende zondag wordt er een dienst met speciale aandacht voor anders begaafden belegd in het Hervormd Centrum. Deze dienst is extra toegankelijk voor mensen met een verstandelijke beperking. Dominee J.A.C. Olie hoopt deze dienst te leiden. Voor en na de dienst worden liederen gezongen die kinderen ook kennen.

“Het thema van de dienst is: ‘Het verloren schaap’ naar aanleiding van Lukas 15: 1-7 . We horen over de Heere Jezus als de goede Herder die ons opzoekt waar we zijn. Dat is echt goed nieuws voor ons allemaal: We hebben allemaal de Heere Jezus nodig als Redder van ons leven. Deze speciale dienst, waar we heel wat bewoners van ’t Blokhuus, Akkerwinde, De Spil, De Pieperhoeve en bewoners van tehuizen uit de regio, maar zeker ook gemeenteleden met een verstandelijke beperking verwachten, is een eredienst waarin het Woord van God op eenvoudige wijze verkondigd wordt.”

Na de dienst zijn alle gasten met hun ouders en/of begeleiders van harte uitgenodigd elkaar te ontmoeten en wat te drinken in de hal van het Hervormd Centrum. De dienst begint om 09.30uur.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500