Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Modeshow levert 1250 euro op

Geplaatst op: 23 februari 2018

Foto Pieter Polman

De organisatie van de catwalk & dinnershow heeft 1250 euro overhandigd aan OK Madeleine. De modeshow in de Kaaihof was onlangs een groot succes. Er kwamen 180 bezoekers af op het initiatief van Cherylle, Sanne, Kaylee, Emmely & Sylvana van de Style school ByDanie. Bezoekers wilden zich meteen aanmelden voor de volgende editie. Ook de docente was enthousiast, want het ging om een schoolopdracht:  “De meiden hebben er maximale aandacht en energie ingestoken en dat is te zien in het resultaat! Het event was top georganiseerd en de sfeer was super!”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500