Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Appen met de VVD

Geplaatst op: 3 maart 2018

VVD Zwartewaterland gaat de komende jaren een Whatsappnummer inzetten om op een laagdrempelige manier te communiceren met inwoners.

Inwoners kunnen een Whatsappbericht sturen naar 06 14 04 91 07 met een klacht over hun buurt of om iets te vragen over de gemeenteraad. Ook wil lijst 6 VVD Zwartewaterland het nummer de komende jaren inzetten om inwoners actief te vragen naar ontwikkelingen in hun buurt.

“Zo kunnen we inwoners direct betrekken bij een onderwerp in de raad. Voor inwoners zonder smartphone blijft VVD Zwartewaterland ook via mail bereikbaar of spreek mij eens aan op straat”, aldus Smits.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500