Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Amerikaanse voetbalsters in Genemuiden

Geplaatst op: 14 maart 2018

Dinsdagmorgen arriveerde een Amerikaans selectievoetbalteam van dames < 18 op Sportpark De Wetering. De dames gebruiken de accommodatie van Sportclub de gehele week als thuisbasis voor hun trainingskamp.

Afgelopen weekend zijn zij in Nederland aangekomen. De eerste twee dagen verbleven zij in Amsterdam, waar onder meer een wedstrijd tegen de dames van Buitenveldert werd gespeeld. In Genemuiden werken zij diverse trainingssessies en oefenwedstrijden af.

Dinsdagmiddag was de oefenwedstrijd tegen de beloften van PEC Zwolle, welke wedstrijd eindigde in een 6-0 overwinning voor de sterk spelende Zwolse dames. Ondanks de nederlaag was de Amerikaanse trainer tevreden over de wedstrijd: deze gaf hem weer mooie inzichten.

Woensdag 14 maart spelen de dames om 17.00 uur een wedstrijd tegen de dames van SC Heerenveen en voor donderdag staat de wedstrijd tegen de dames 1 van Genemuiden op het programma. Deze wedstrijd begint om 17.45 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500