Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Collecte voor de Gehandicaptensport

Geplaatst op: 24 maart 2018

Van 3 t/m 7 april gaan in Zwartewaterland ca. 120 collectanten op pad om te collecteren voor het Fonds Gehandicaptensport. 50 % van de collecte-opbrengst blijft in Zwartewaterland, omdat dit bedrag terechtkomt bij “Ons Zwemuurtje” een zwemvereniging voor mensen met een  verstandelijke en/of lichamelijke beperking, die veel leden heeft, die in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis wonen.

En de landelijke organisatie ”Fonds Gehandicaptensport” steunt zowel sporters  met een lichamelijke als een verstandelijke beperking.Fonds Gehandicaptensport stelt subsidies beschikbaar aan (sport)organisaties zonder winstoogmerk, voor de aanschaf van speciaal sport en spelmateriaal en realisatie van specifiek bouwtechnische aanpassingen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500