Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Art of Home opent vernieuwde showroom

Geplaatst op: 26 maart 2018

Art of Home heeft de afgelopen tijd gewerkt aan een complete makeover van haar showroom. Er is grondig verbouwd en het assortiment is aanzienlijk uitgebreid. Naast de bekende productgroepen vloeren, verven en raamdecoraties is Art of Home vanaf heden ook hét adres voor meubels en woonaccessoires.

De woninginrichter aan de Schering speelt met de compleet nieuwe showroom veel meer in op sfeer en beleving. “Vanaf vandaag is Art of Home dé plek om je volledig te laten inspireren voor jouw interieur”, aldus eigenaren Tijmen en Mirjam Visscher. “Je kunt hier binnenstappen en samen met ons je volledige woning (opnieuw) inrichten: van vloeren en wanden tot raamdecoratie, meubels en accessoires.

 

Sinds de opening van de winkel een aantal jaren geleden heeft Art of Home in de regio naam gemaakt als leverancier van onder meer vloeren (hout, laminaat en PVC) alsook natuursteen en keramische tegels. Daarnaast heeft Art of Home een zeer uitgebreid assortiment aan unieke verven van Pure & Original, Farrow & Ball en Painting the past. Deze drie verfmerken spelen in op de heersende trends waarbij pure materialen en natuurlijke tinten centraal staan.

Nieuw in het assortiment is een fraaie collectie meubels van bekende merken als Eleonora, Jolipa en Artisan Home. Van deze merken heeft Art of Home een prachtige collectie banken, fauteuils, eetkamerstoelen, kasten, dressoirs en tafels samengesteld. De sfeer loopt daarbij uiteen van industrieel tot (chique) landelijk.

Belevingswereld met stijlstudio’s

De showroom van Art of Home is echt een belevingswereld geworden. De verschillende productgroepen hebben elk hun eigen afdeling gekregen en komen samen in de stijlstudio’s die Art of Home heeft gebouwd. “In deze stijlstudio’s kun je onder het genot van een kop koffie of thee advies op maat krijgen en samen met ons je droominterieur samenstellen”, aldus Visscher.

Art of Home aan de Schering 19 is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur (van 12.00 tot 13.30 uur gesloten). Buiten deze openingstijden om is het mogelijk om telefonisch een afspraak te maken voor persoonlijk advies.

De komende tijd ligt er voor iedere bezoeker van de winkel een leuk presentje klaar ter gelegenheid van de heropening.

Alvast inspiratie opdoen? Kijk op www.artofhome.nl.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500