Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ontmoetingsochtend voor mantelzorgers

Geplaatst op: 29 maart 2018

Heeft u behoefte aan het delen van mantelzorgervaringen onder het genot van een kopje koffie? Wilt u nieuwe inzichten krijgen door het geven en krijgen  van tips en tops van mede mantelzorgers? Kom dan naar een van de ontmoetingsochtenden van Steunpunt Mantelzorg Zwartewaterland. Het thema van de komende bijeenkomst is “ Welke kleur geef jij aan je leven? “

De bijeenkomsten zijn op 18 april in Teeuwland in Hasselt, op woensdag 25 april in de Meente in Genemuiden en op donderdag 26 april in de Toesebolte te Zwartsluis. De ochtenden zijn van 10.00 tot 12.00 en vrij toegangelijk.

Voor vragen en informatie kunt u terecht bij Mantelzorg/welzijnsconsulent Lia Ruitenberg, l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500