Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Woonweek bij de Rabobank

Geplaatst op: 29 maart 2018

Van 3 t/m 7 april organiseert Rabobank IJsseldelta de Rabo Woonweek. In deze periode zijn de kantoren in Zwolle, Kampen en Genemuiden extra lang geopend voor woongesprekken. Aan het eind van de woonweek valt de NVM Open Huizendag op zaterdag 7 april. Rabobank IJsseldelta organiseert deze zaterdag het Rabo Woonevent met diverse standhouders.

Tijdens de Woonweken roept de Rabobank potentiële huizenkopers op om goed voorbereid op zoek te gaan naar hun droomhuis. Dit kan door gemakkelijk zelf online een persoonlijke hypotheekberekening te maken via het Rabobank Hypotheekdossier. Daarnaast zijn alle kantoren extra geopend op zaterdag 7 april van 10.00 -14.00 uur.

Rabo Woonevent
Zaterdag 7 april organiseert Rabobank IJsseldelta op haar kantoor in Zwolle het Rabo Woonevent van 10:00 – 14:00 uur (gratis inloop) met standhouders op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energieneutraal wonen, interieurstyling, klussen, houtkachels, verzekeringen en tuinontwerp. Ook het Notarieel en de Zwolse Woonfabriek (makelaar) zijn aanwezig. Uiteraard kunnen bezoekers op zaterdag 7 april ook met financieel adviseurs in gesprek over hun woonwensen. Speciaal voor huiseigenaren die nadenken over het verduurzamen van hun woning, heeft Rabobank een overzicht van alle duurzaamheidsleningen en –subsidies tijdens de Rabo Woonweek.

NVM Open Huizendag op 7 april
Woningverkopers en woningzoekers doen massaal mee aan deze belangrijke huizendag. Een dag waarop je je als koper positioneert in een welkome luxepositie. Je kunt namelijk veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Het werkt heel eenvoudig: je kijkt op Funda welke huizen meedoen, gaat naar het huis van jouw keuze en belt aan. De huidige bewoners ontvangen je graag. Een goede kans dus om je breed te oriënteren.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500