Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Philadelphia heeft het een jaar naar de ‘Zin’

Geplaatst op: 3 april 2018

(Archieffoto) Al sinds 2017 werken de jongeren van Philadelphia in het Grand Café.

Philadelphia ’t Olde Staduus en Grand Café ZIN openden een jaar geleden samen de deuren. “Ondertussen zijn wij alweer 1 jaar verder. Hierbij mogen wij terugkijken op een mooi jaar waarin de medewerkers van Philadelphia enorm zijn gegroeid in hun vaardigheden. Elke dinsdag en donderdag gaan ze met veel plezier naar ZIN”, zegt Jorieke Hulleman.

Team Philadelphia ’t Olde Staduus is eigenaar Egbert Eggen dankbaar dat hij deze uitdaging en unieke samenwerkingsvorm wilde aangaan. “Wij hopen dat er nog vele mooie jaren samen gaan volgen. Waarbij wij samen een mooie aanvulling kunnen zijn voor de bewoners van Genemuiden, en ver daarbuiten. Wij willen deze 1 jarige samenwerking niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom hebben wij donderdag 5 april een speciale aanbieding: Koffie/thee met appeltaart of monchou voor €3,75.”

Grand Café ZIN is elke dinsdag en donderdag geopend van 10.00 – 15.30 uur

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500